Junnujen kesäleirit 2024

Tervetuloa mukaan hauskalle junnujen golfleirille Peuramaa Golfiin! Leirillä opetellaan golfin perusteita, liikutaan monipuolisesti ja pidetään hauskaa. Leireillä opettavat ammattitaitoiset valmentajamme Riku Soravuo ja Antti Vaalas sekä huippu ohjaajamme.


Leiri 1: 3.-7.6.
Leiri 2: 10.-14.6.


Päivittäinen leiriaika klo 9.00-15.00

Leiri on suunnattu sekä aloittelijoille että myös golfia jo harrastaneille 6- 13- vuotiaille lapsille. Mukaan tarvitset lenkkarit, mukavat säänmukaiset vaatteet, jotka soveltuvat liikkumiseen sekä päähineen ja juomapullon. Leiri pidetään ulkoilmassa Peuramaa Golfin alueella.


Leirin hinta
219 euroa sisältää opetuksen, välineet leirin ajaksi (mikäli tarvetta), vakuutuksen, lounaan ja välipalan päivittäin sekä giveaway- paketin. Leirillä on mahdollisuus suorittaa green card joka sisältyy myös kurssin hintaan.


Lisätiedot
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mukaan otetaan 30 lasta / leiri. Ilmoitathan mikäli lapsi tarvitsee lainamailat sekä mahdolliset erikoisruokavaliot. Lasku ja leiri-info toimitetaan vanhemmille toukokuun aikana. Lisätiedot: Jani Perttilä, 040 533 1049, jani.perttila@peuramaagolf.com


Tervetuloa mukaan unohtumattomalle kesäleirille Peuramaalle!


Ilmoittautuminen junnujen kesäleirille 2024