Peuramaan junioriryhmät

Peuramaan junioripolku koostuu neljästä eri ryhmästä, joka sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekkin kilpapelaajalle.

​​​​​​​Tarjoamme kaikille junioreille mahdollisuuden harrastaa iästä ja tasosta rippuumatta. Itse pelin lisäksi tärkeää on liikkua, pitää hauskaa ja tuntea yhteisöllisyyttä. Valmennuksesta vastaa aina ammattivalmentajat apunaan koulutetut ohjaajat.

Haluamme myös jatkossa panostaa entistä enemmän kilpailemiseen ja tavoitteenamme on rakentaa polkua nuorille pelaajille kohti huippua. Kaikista ei tule ammattipelaajia, mutta toivottavasti mahdollisimman moni juniori löytää golfista itselleen elinikäisen harrastuksen sekä elinikäisiä ystäviä.

Tarjoamme kaikille ryhmälaisille Pikku Peuran (par 3-kenttä) pelioikeuden kaudeksi 2024 hintaan 59€ (norm 99€).


Junnuryhmät kesä 2024

Matalan kynnyksen-ryhmä, Vasat
6 - 12 -vuotialle


Ryhmä on tarkoitettu vasta-alkajille. Tässä ryhmässä tutustutaan lajiin hauskalla otteella. Harjoituksissa opitaan lajitekniikan perusteiden lisäksi yleisiä liikuntataitoja. Juniorilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajista eikä omia välineitä. Harjoituksiin vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan.

Ryhmän harjoitukset alkavat 15.5. ja jatkuvat syyskuun loppuun asti (heinäkuussa tauko). Harjoitusaika keskiviikkoisin klo 17.30 - 18.30.
Harjoitusmaksu on 50 € / kesältä.
Ryhmän vetäjänä toimii Jani Perttilä

Nuoret harrastajat-ryhmä, Pikku Peurat
6 - 12 -vuotiaille


Nuoremmille junioreille suunnattu harrastajaryhmä, josta mahdollisuus ponkaista eteenpäin kilpailuihin tai kehittää taitojaan lajin parissa. Ryhmässä kehitetään lajitaitoja ja kannustetaan kilpailemaan. Opetellaan perustekniikoita ja lisätään ymmärrystä mitä golfin pelaaminen on.

Ryhmän harjoitukset alkavat 6.5.2024 ja jatkuvat syyskuun loppuun (heinäkuussa tauko). Harjoitusaika on maanantaisin klo 17.30 - 18.30.
Harjoitusmaksu on 150€ kesältä
Valmentajina toimii Riku Soravuo ja Antti Vaalas

Vanhemmat harrastajat, Peurat
10 - 18 -vuotiaille


Tämä ryhmä soveltuu junnuille jotka jo kilpailevat tai tavoittelevat kilpakentille siirtymistä. Harjoittelussa keskitytään monipuolisuuteen. Juniorilta odotetaan myös omatoimista harjoittelua.

Ryhmän harjoitukset alkavat 6.5.2024 ja jatkuvat syyskuun loppuun (heinäkuussa tauko). Harjoitusaika on maanantaisin klo 18.30 - 19.30.
Harjoitusmaksu on 150€ kesältä
Valmentajina toimii Riku Soravuo ja Antti Vaalas

Kilpa-ryhmä, Mini Forzat
+10 -vuotiaille

Juniorilta löytyy halua kehittyä sekä intoa kilpailla. Ryhmässä harjoittelu on kokonaisvaltaista ja tavoitteellista. Lajitaitoja viedään eteenpäin ja opetellaan mitä kilpailuissa menestyminen vaatii. Harjoitusten lisäksi odotetaan harjoittelussa omatoimisuutta ja valmennukselta saatujen harjoitteiden tekemistä. Lajitaitojen lisäksi tutustutaan myös fyysiseen harjoitteluun.

Ryhmän harjoitukset alkavat 7.5.2024 ja jatkuvat syyskuun loppuun (heinäkuussa tauko). Harjoitusaika on tiistaisin ja torstaisin klo 17.30 - 19.00
Harjoitusmaksu on 300€ kesältä.
Valmentajina toimii Riku Soravuo ja Antti Vaalas